Ik ben Gerty, Professional Organizer/ opruimcoach

  • Samen met mijn 3 mannen (1 grote en 2 kleine) woon ik op een woonboot in Amsterdam
  • Zwarte koffie liefhebber, liefst met een stukje chocola
  • Dol op slimme routines, efficiënt indelen en eenvoud
  • Liefst omringd met spullen waar ik blij van word en/of die ik echt gebruik!

Slim en efficiënt indelen vind ik het leukste wat er is

Toegegeven, van nature houd ik erg van structuur. Ik vind opruimen en efficiënt indelen van spullen en tijd het allerleukste wat er is! Je zou dus zeggen dat het verliezen van alle overzicht mij niet zou overkomen. Maar niets is minder waar. Soms kan een gebeurtenis in je leven er voor zorgen dat je het overzicht even volledig kwijtraakt.

Ontplofte speelgoedwinkel

Toen mijn kinderen kleiner waren was ik opeens het overzicht even volledig kwijt. Perfectionistisch als ik ben, wilde ik natuurlijk de allerbeste moeder zijn, maar ook presteren op mijn werk en ook nog een beetje leuk voor de dag komen. En je dacht toch niet dat ik van plan was om alle gezellige uitjes met vrienden en vriendinnen te schrappen? Nee, ik was er altijd en tot en met de laatste minuut. Kinderen krijgen zou daar niets aan veranderen.

Natuurlijk ging dat allemaal niet samen, en verloor ik compleet het overzicht.  Mijn huis leek vaak op een ontplofte speelgoedwinkel! En omdat ik zo van structuur en overzicht houd, gaf mij dat enorm veel stress. Terwijl ik druk was met het kinderfeestje van morgen, vergat ik vandaag mijn zoon zijn gymkleren mee te geven. Andere moeders leken moeiteloos te zweven op hun bakfietsen, terwijl ze met luchtig fladderende bloemetjesrokken geduldig hun keurig verzorgde koters biologische hapjes voerden. Zelfgemaakt uiteraard! En ik dacht alleen maar... HOE DAN??

Mijn oude leven zonder structuur in huishouden en agenda werkte niet meer. Ik moest duidelijke keuzes gaan maken.

Back on track

Stap voor stap kreeg ik weer grip op de spullen in huis, en kon gaan samenwerken met mijn gezin. Ik leerde wat ik belangrijk vond en wat niet, zodat keuzes maken makkelijker werd. En daardoor hield ik meer tijd over voor mezelf en de dingen die ik leuk vind. Dit werkte voor mij zo goed, dat ik er steeds meer zin in kreeg en mijn energie weer terug kwam! Ik kreeg het vertrouwen terug en merkte zelfs dat ik er gewoon heel goed in ben. 

En wat is er dan fijner dat je er je werk van kan maken om andere mensen hiermee te helpen? Door precies die dingen aan te pakken die jou weer lucht geven. Zodat jij ook weer overzicht en rust krijgt, op een manier die voor jou werkt en bij jou past. Dat is mijn missie!

Wat kan ik voor jou doen?

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, of voor een gratis inventarisatiegesprek bij jou thuis. 

Ik ben opgeleid door Els Jacobs van de Huishoudcoach

Autoriteit

Partner van Vitaal Bedrijf

vitaal bedrijf partner

Gezien in 'Help, mijn man is klusser'. 

Hoi lieve Gerty,
Bij deze onze complimenten voor je aanpak. Super goed hoe je je kunt verplaatsen in anderen mensen die nooit structuur en het schoonmaken niet van huis uit hebben mee gekregen. Wij hebben heel veel van je geleerd, en je geeft ons ook het gevoel dat je je niet hoeft te schamen daarvoor. Ook fijn is dat je niet met de vinger wijst op fouten en hoe het wel moet doen.

Nogmaals bedankt voor de fijne afspraken.
Liefs van ons Joop en Petra 😘

(Help, mijn man is klusser, Januari 2022)

help mijn man is klusser

Zo veel te doen, zo weinig tijd

Opruimen klink gemakkelijk. Maar hoe pak je het aan en hoe zorg je dat het opgeruimd blijft? Wil je precies weten waar je het beste kunt beginnen? En welke slimme opruimtechnieken weinig tijd kosten en het beste resultaat opleveren? 

Vul in en ontvang de GRATIS gids met de 5 slimme opruimtips die tijd besparen

>