kledingkast opruimen

Opruimcoach tarieven

Wat kost een Opruimcoach bij jou thuis?

Een eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. We bespreken samen waar je tegenaan loopt, wat jou wensen zijn en waar de prioriteit ligt. Je krijgt van mij altijd een persoonlijk advies. Dit geeft jou al veel inzichten waarmee je aan de slag kunt.
Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Opruimcoach tarieven

Wil je samen verder? Tijdens een opruimsessie gaan we aan de slag en pakken we de klus aan! Ik help je met het maken van keuzes en het handig en efficiënt opruimen. Ook krijg je veel waardevolle tips, coaching en inzicht in hoe je het voortaan makkelijk opgeruimd houdt. Tussen de afspraken door houden we contact en kan je terecht voor vragen. Zo krijg je snel weer overzicht en rust in huis, en in je hoofd! Een opruimsessie duurt meestal 3 of 4 uren, maar kan ik overleg ook korter of langer. We kijken samen waar jou behoefte ligt. Hieronder vindt je een indicatie van de kosten.

Adviesgesprek

GRATIS

1 opruimsessie (3 uur)

€ 199,50

3 opruimsessies (9 uur)

€ 598,50

4 opruimsessies (12 uur)

€ 798,00

Alle prijzen zijn inclusief:
BTW
gratis intakegesprek
reiskosten binnen Amsterdam of fietsbaar (max. 30 min) vanuit Amsterdam
 (daarbuiten kom ik met de auto, en reken ik €0,21 ct per km)
kleine organizing materialen
tussentijdse support per e-mail/telefoon, tot een maand na de laatste afspraak

Hoeveel afspraken zijn er nodig?

Vaak zijn twee of drie afspraken al genoeg om een flinke slag te slaan. Door de efficiënte aanpak en coaching pakken veel mensen daarna de draad zelf op. Heb je meer hulp nodig of wil je het gewoon samen doen? Dan bekijken we per keer wat de volgende stap is en wat jij nodig hebt. Rommel die in 10 jaar is opgebouwd heb je natuurlijk niet in een paar uur opgeruimd. Het hangt ook af van de snelheid waarmee jij keuzes maakt tijdens de opruimsessies en de draad zelf oppakt tussen afspraken door. Ik help je daarbij, zodat het makkelijker gaat. 

Wat levert het op?

Het inschakelen van een Opruimcoach levert je snel rust en overzicht op, in je huis maar vooral ook in je hoofd. Ik help je je spullen efficiënt indelen en ordenen, zodat het dagelijks opruimen moeiteloos gaat. Daarnaast ga je echt anders denken over spullen en wat echt belangrijk voor je is. En dat geeft rust en vrijheid om de dingen te doen die je echt graag doet! Je voorkomt dat je steeds nieuwe spullen koopt, die je niet nodig hebt. Het levert jou kostbare tijd op, die je voor leukere dingen kunt gebruiken! We kijken echt naar jouw situatie en stemmen het plan daar helemaal op af. 

Autoriteit

Structuur in huis is aangesloten bij de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Dat betekent dat ik werk volgens de beroepscode en discreet en met respect omga met jouw persoonlijke situatie, informatie en spullen.

Autoriteit
>