Een Opruimcoach brengt rust en overzicht in je huis, zodat het een plek is waar je graag bent

Herken je dit?

Je wilt opruimen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Steeds ben je op zoek naar spullen, omdat er geen systeem in zit. Je hebt een grote opruimklus, maar je weet niet hoe je het slim en efficiënt aanpakt. Daardoor kost opruimen en huishouden veel tijd. De chaos om je heen zorgt voor onrust in je hoofd. Het ontbreekt je aan energie of tijd om er zelf aan te beginnen.

Dat kan anders!

Een opgeruimd huis geeft rust en overzicht in je dagelijks leven. En dat merk je niet alleen in je huis, maar vooral ook in je hoofd. Want hoe fijn is het als je spullen efficiënt zijn opgeruimd, en als je kast zo is georganiseerd dat je precies weet wat je hebt en waar je het kunt vinden? Dat je je omgeeft met spullen waar je blij van wordt en die je echt gebruikt? Dat geeft rust!

Als je huis goed is opgeruimd, ervaar je pas echt hoeveel rust en overzicht dat geeft in het dagelijks leven!

Waarmee kan ik je helpen?

Opruimen en ontspullen

Te veel spullen in huis of behoefte aan meer overzicht? Samen pakken we de klus aan, of het nou gaat om het opruimen van je kledingkast, keuken, schuur, of je hele huis. Ik help je op een praktische manier opruimen en ordenen, zodat er systeem in komt. Het dagelijks opruimen gaat daardoor makkelijk en kost minder tijd. Als Opruimcoach help ik je ook met het nemen van lastige beslissingen, zodat er niet meer 'te veel' is (zowel in je huis als in je hoofd) en spullen een logische plek krijgen (lees: niet langer zoeken!). Er is een oplossing voor elke situatie en elk budget.

 • Rust en overzicht in je huis en in je hoofd
 • Efficiënte indeling van spullen, zodat opgeruimd blijven makkelijk gaat en minder tijd kost
 • Je omgeven met spullen die je blij maken, en afscheid nemen van dat wat energie slurpt
 • Je huis wordt een plek waar je je fijn voelt, en waar je graag mensen uitnodigt
 • Meer tijd voor jezelf en de leuke dingen, minder tijd besteden aan opruimen

Huishouden organiseren en plannen

Hoe zou het zijn als de dagelijkse routines in huis soepel en zonder stress verlopen? Dat er een systeem zit in je huishoudplanning en de taken duidelijk verdeeld zijn? Je niet meer steeds achter de feiten aanloopt? Als Opruimcoach kan ik je helpen met een goede organisatie en planning, zodat het huishouden op rolletjes loopt.

 • een overzichtelijke agenda, waarin ook tijd is voor rust en ontspanning
 • geen gejaagd gevoel meer, je huishouden loopt op rolletjes
 • overzicht op je tijd en weloverwogen keuzes maken
 • minder tijd besteden aan opruimen en ordenen
 • meer tijd voor de dingen die je leuk vindt
 • een haalbare planning, waardoor je niet achter de feiten aanloopt

opgeruimd en georganiseerd verhuizen

Een verhuizing is het ideale moment om eens grondig op te ruimen. Zo neem je alleen spullen mee waar je blij van wordt en die nuttig voor je zijn. En maak je meteen een frisse en opgeruimde start in je nieuwe woning. Wel zo efficiënt!  
Ik help je met opruimen, sneller keuzes maken over spullen en efficiënt inpakken. Daarnaast kan ik je helpen met uitpakken en je spullen goed te ordenen in je nieuwe huis. Dat geeft je rust in de toch al stressvolle tijd van verhuizen.
Wil je je huis goed presenteren voor potentiele verkopers? Met het verkoop-klaar advies van Structuur in huis weet je precies wat je beter kan opruimen, wat je kan laten staan en hoe je de ruimtes in je huis optimaal presenteert voor een rendabele verkoop. 

 • Eerst opruimen, dan verhuizen
 • Je huis verkoop-klaar, zodat kopers de aantrekkelijke ruimte zien en niet de hoeveelheid spullen 
 • Meenemen waar je blij van wordt en wat nuttig voor je is
 • Weloverwogen sorteren, zodat je geen spullen meeneemt die je niet gebruikt en alleen ruimte in beslag nemen 
 • Georganiseerd inpakken, zodat ook uitpakken makkelijk en snel gaat  
 • Efficiënt indelen van spullen in je nieuwe huis, zodat rust en overzicht ontstaat
 • De juiste keuzes maken als je kleiner gaat wonen, of de spullen van een dierbare moet opruimen voor verhuizing

Werkwijze

gratis adviesgesprek

Tijdens een gratis adviesgesprek bij jou thuis inventariseren we uitgebreid waar je tegenaan loopt, wat je wensen zijn, en waar de prioriteit ligt voor jou. Je krijgt altijd een persoonlijk advies waarmee je verder kunt. Dit geeft jou al veel inzicht! 

een opruimsessie

Wil je samen aan de slag? Tijdens een opruimsessie pakken we de klus samen aan! Ik help je met het maken van keuzes en het handig en efficiënt opruimen. Ook krijg je veel waardevolle tips, coaching en inzicht in hoe je het voortaan makkelijk opgeruimd houdt. Zo krijg je snel weer overzicht en rust in huis!

Ellis F. uit Amsterdam // Zorgcoördinator

'Het is nu overzichtelijk en logisch en ik merk dat iedereen in huis opgeruimder is geworden. Zelfs de kinderen! '

Ik zag enorm op tegen onze verhuizing want opruimen had ik al een hele tijd uitgesteld. Het oude huis was behoorlijk dichtgeslibd met rommel en speelgoed door de jaren heen. 

Gerty gaf me meteen het vertrouwen dat het goed zou komen. Ze is rustig en weet wat ze doet. Ze pakte meteen aan en maakte een goed plan. Daardoor kon ik tijdens de opruimsessies veel beter keuzes maken over wat we wilden bewaren en wat er weg kon. Dat gaf mij veel rust!

Het voelt echt als een nieuw begin om bewust te kiezen wat je meeneemt en ook wat je niet mee wilt nemen. Achteraf ging het uitpakken ook veel makkelijker, want alles had een duidelijke bestemming in het nieuwe huis. Ik ben veel bewuster van wat ik koop en wat ik bewaar.  Het is nu overzichtelijk en logisch en ik merk dat iedereen in huis daardoor automatisch opgeruimder is geworden. Zelfs de kinderen!

Judith uit Amsterdam // redacteur/tekstschrijver

'Het opruimen geeft echt rust'

Gerty heeft me superkundig geholpen, heel blij mee! Eindelijk overzicht en door haar tips weet ik nu ook hoe ik dat zo houd. Ik merk echt dat het rust geeft nu alles een plek heeft en ik niet meer struikel over de spullen.

Zou ik dit niet gewoon zelf moeten kunnen?

Als jij alle tijd, ruimte en energie had, zou je het misschien best zelf kunnen. Maar over deze ingrediënten beschik je soms gewoon even niet. Het combineren van verschillende taken, zoals werk, gezin, vrienden sport, is nu eenmaal veel! Zeker op een moment in je leven waarin dat alles heel veel aandacht van je vraagt. Door een professionele aanpak van een Opruimcoach gaat het opruimen en ordenen makkelijker en efficiënter, waardoor je sneller je doelen behaalt en weer rust ervaart. Als Opruimcoach kijk ik met andere ogen naar het logisch indelen van spullen en help je jouw ruimte optimaal te benutten. Zodat jij meer tijd en energie hebt voor de leuke dingen.

Moet ik dan spullen weggooien?

Duurzaamheid vind ik belangrijk, we gooien daarom nooit zomaar goed werkende spullen weg. Soms is het vooral nodig om je spullen te ordenen, zodat er weer overzicht ontstaat. En als er dingen bij zijn die jij niet meer gebruikt, dan is er vast iemand anders die je er blij mee maakt. We kijken bijvoorbeeld naar inzamel initiatieven bij jou in de buurt, zoals een kringloopwinkel. 

En de kosten?

De investering in een Opruimcoach betaalt zich uiteindelijk terug. Het logisch indelen van spullen en ruimte voorkomt dat je steeds nieuwe pogingen doet en spullen aanschaft die je denkt daarbij nodig te hebben. Je spullen zijn beter vindbaar, je weet precies wat je hebt en wat je (niet) nodig hebt. Je besteedt minder tijd aan je huishouden en planning, waardoor je meer tijd krijgt voor jezelf. En het is natuurlijk vooral heel wat waard dat je weer rust ervaart en de energie hebt voor andere dingen.

Autoriteit
Autoriteit
vitaal bedrijf partner
>