Get Organized XL: het complete opruimen stappenplan, inclusief persoonlijke online coaching.

Schrijf je hier in!

Na inschrijving stuur ik je een factuur per e-mail. Je kunt veilig betalen via overschrijving of de meegestuurde betaallink. Nadat ik je betaling heb ontvangen, zet ik de training voor je open en kun je aan de slag! Ook neem ik contact met je op om voor de persoonlijke begeleiding.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens, lees hier mijn privacyverklaring

Autoriteit
Autoriteit
vitaal bedrijf partner

Linda //  uit Born

'Nu het eenmaal opgeruimd is, zorg ik dat zich niks meer opstapelt'

Ik had de laatste jaren veel aan mijn hoofd en daardoor kwam ik niet toe aan opruimen. Ik wist dat ik moest opruimen, maar de hoeveelheid tijd die me dit zou kosten, ontmoedigde me. Daardoor begon ik er maar helemaal niet aan. Ik wist ook niet waar ik moest beginnen.

Ik vroeg me af of een online training me zou kunnen helpen en of ik daarmee wél de motivatie kon opbrengen om met opruimen aan de slag te gaan. Maar doordat je erin investeert, heb je toch een stok achter de deur. Geen excuses meer om het uit te stellen, maar aan de slag.

De training helpt je prioriteiten stellen en laat zien dat het geen mega project hoeft te zijn. Gerty legt uit hoe je stapsgewijs aan de slag kunt, zonder dat het je al te veel tijd kost en zonder dat je je verliest in een grote schoonmaak. Ze laat je inzien dat je eigenlijk een hoop tijd wint met een opgeruimd huis.

Nu het eenmaal opgeruimd is, zorg ik dat zich niks meer opstapelt, geen rommel maar ook geen kleine klusjes of rekeningen. Het is opgeruimd in mijn huis maar ook in mijn hoofd en dat geeft rust.

Ik vond de training positief, helder en motiverend. Duidelijke uitleg, goede handvaten om meteen aan de slag te gaan. Ook helpt het erg om je eigen motivatie en doelen duidelijk te krijgen, waardoor je gemotiveerd blijft.

Ik zou de training aanbevelen aan iedereen die opruimtaken maar voor zich uit blijft schuiven en die een stok achter de deur nodig heeft om het daadwerkelijk te doen.

>