Opruimen
Video/Tekst

Get Organized

7 Modules 20 Lessen

Over deze training

In deze training ga je opruimen volgens een goed doordacht plan, helemaal afgestemd op jou eigen behoeftes. Van voorbereiding tot planning en uitvoering wordt je begeleid. Na de training heb je 1 plek helemaal opgeruimd, en kun je de lessen steeds opnieuw herhalen om verder te gaan met opruimen. En: je leert een supersimpele manier om je nieuwe opgeruimde gedrag blijvend vol te houden!

Overzicht

Nog niet gekocht
2 Lessen

Module 1: Welkom en voorbereiden

We beginnen simpel! In deze module vertel ik je wat je nodig hebt om de lessen goed te kunnen volgen, zodat je goed voorbereid van start kan gaan.

Nog niet gekocht
2 Lessen

Module 2: Doelen bepalen

In deze module bepaal jij jou belangrijkste doelen om te gaan opruimen, zodat je precies weet waarvoor je het doet. Dat is fijn om te weten op de momenten waarop je het even zwaar hebt!

Nog niet gekocht
3 Lessen

Module 3: Waar ga je beginnen?

Je gaat nu bepalen wat voor jou de belangrijkste plek is om te beginnen, zodat je snel ervaart hoe fijn het is om in een opgeruimde omgeving te zijn. 

Nog niet gekocht
2 Lessen

Module 4: Spullen verzamelen en verder plannen

Ik vertel je in deze module wat je nodig hebt tijdens het opruimen, zodat je je goed kunt voorbereiden. Daarnaast ga je ook een datum prikken om echt aan de slag te gaan. 

Nog niet gekocht
3 Lessen

Module 5: Opruimen!

Je gaat bijna beginnen met opruimen! Maar hoe pak je het aan? In deze module leg ik je dat uit. En ik vertel je wat je het laatste half uur van je opruimtijd doet. Ook deel ik een aantal belangrijke organizing motto’s met je.

Nog niet gekocht
5 Lessen

Module 6: Omgaan met lastige keuzes

Tijdens het opruimen kom je soms voor lastige keuzes te staan. In deze les geef ik je een aantal belangrijke inzichten, zodat je weet hoe je hiermee om kunt gaan. 

Nog niet gekocht
3 Lessen

Module 7: De eerste stap is gezet. Hoe nu verder?

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stappen gezet naar een opgeruimder huis en hoofd. Zoals beloofd leg ik je in deze module een supermakkelijke manier uit om nieuw gedrag aan te leren en vol te houden. Zo blijft het opgeruimd!

Pen
>